Thursday, January 2, 2014

Gunung Kinabalu - Pakej Alaska

alhamdulillah hari ni dapat berjumpa dgn puan jozieta samad yang pulang ke malaysia dari alaska untuk bercuti.. bersamanya dibawa baju dan seluar yang telah saya pesan.. 2 baju 2 seluar dan sehelai thermal hitam.. terima kasih banyak-banyak jozi..


kalau ikut spesifikasi pakaian ni amat sesuai dengan cuaca malaysia.. ada fast wicking technology.. memang terbaik untuk aktiviti latihan hiking sebab akan banyak berpeluh.. 

untuk naik gunung kinabalu adanya sehelai thermal agak perlu juga kot.. yela sejuk kan.. kira pakai belah dalam la.. made in pakistan gitu.. jaket winter masa belajar dulu nasib baik la elok lagi.. jadi tak perlu nak beli.. 


bawah ni size baju.. 5xl gitu.. kecil sikit dari baju yang selalu aku pakai..


ha ada org kata aku dah nampak kurus.. 
betul ke?? ni pun baju macam besar jer.. 



hari untuk mendaki semakin hampir.. 


semoga segala usaha yang dibuat akan membuahkan hasil.. aku berharap sangat dapat menjejakkan kaki di low's peak.. oh my kinabalu!!

6 comments:

  1. perghhh..nmpk seksi la semenjak jadi semakin kurus nih.hehe

    ReplyDelete
  2. apa cite now?

    ReplyDelete
  3. Lupe nak ucap selamat :) Selamat ye.

    ReplyDelete
  4. Salam, en. naik kinabalu bila? saya masih dlm planning. tentative maybe april 2014. tengah tunggu sutera sentuary buka booking. nak tahu juga apa cerita/pengalaman panjat gunung en. mencari2 motivasi kata org. harap sudi ceritakan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry, tentative april 2015.. hehehe typo

      Delete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete